Zusjes Nieuws

10-04-2024

De Zusjes blazen hun eerste kaarsje uit 🎂🥳

Wij willen jullie allemaal bedanken voor het mooie eerste jaar van De Zusjes!

Het was een beetje zoeken in het begin en we hebben het afgelopen jaar zo veel geleerd ! En zoveel blije gezichten gezien ❤️ Ook steeds meer gezichten die we herkennen 😊 Onze vaste klanten hebben ons geholpen om de zware en duistere winter door te komen en na de carnaval werden we verrast met de eerste drukke weekenden.

Onze nieuwe uitgebreide lunch kaart heeft vele buikjes gevuld en de vrijdag = frietdag 🍟 waren een succes! Wie houd er ook niet van onze heerlijke "Eggs Benedict" en verse frietjes met huisgemaakte zuurvlees 🤗 En dan niet te vergeten, onze prachtige speeltuin die wij samen met onze lieve Crowdfunders hebben kunnen bouwen om dagelijks blije gezichtjes te toveren bij onze kleine gasten 🌸🌈

We kunnen dit eerste jaar als een knallende start zien! Maar alles is helaas niet roze… De horeca sector is zwaar: belastingen zijn hoog en inkopen worden steeds duurder. Ook personeel aannemen is bijna onmogelijk… We hebben keihard gewerkt voor de opbouw van Zusjes en blijven jullie met een glimlach en veel plezier ontvangen op ons mooie plekje ❤️

Zoals jullie misschien hebben gelezen is Zusje Ankie afgelopen week uitgevallen door een zware longontsteking. Dit heeft ons erg doen schrikken omdat we merken dat we met z'n tweetjes toch erg kwetsbaar zijn. Ook missen we ons gezin en familie… er moet dus meer tijd worden gemaakt om ook voor onszelf te zorgen.

Wij hebben dus besloten om met de start van het nieuwe seizoen enkele aanpassingen door te voeren !

- Het "à la carte" ontbijt gaat verdwijnen. Op deze manier hebben we s'ochtends de tijd om de voorbereidingen te voorzien voor de lunch en hoeft dit niet meer s'avonds laat na de sluit te gebeuren.

- We behouden wel de "Zusjes Brunch" in het weekend. Dit uitgebreide ontbijt/brunch geserveerd aan tafel blijft mogelijk op reservering tussen 9u30 en 11u op zaterdag en zondag.

- Vrijdag = frietdag doen wij iedere eerste vrijdag van de maand !

- Onze nieuwe openingstijden zijn dus als volgt:

Maandag: gesloten | Dinsdag: gesloten

Woensdag: 11u - 17u | Donderdag: 11u - 17u | Vrijdag: 11u - 17u (1ste vrijdag van de maand tot 20u voor Friet Avond)

Zaterdag: 9u30 - 17u | Zondag: 9u30 - 17u

Vanaf Juni zullen we op zaterdag en zondag open blijven tot 20u voor de ijsjes en drankjes 🌞


Nogmaals dank voor alle steun en tot gauw,

De Zusjes

Ankie & Céline