Brunchroom Zusjes

PASEN 2024

Op Zondag 31 Maart gaat is het Pasen wat betekent dat IJssalon Zusjes weer open gaat voor het 2024 seizoen. Dit gaat natuurlijk gepaard met een feestje! Zie hieronder ons Paas programma.

Schrijf jouw kinderen HIER in voor een van de paaseieren zoektochten! 

Schrijf je HIER in voor de Paas Bieren Zoektocht (ENKEL VOLWASSENEN 18+).

Reserveer HIER je plekje voor een van de Paas Brunches.


Bij Brunchroom Zusjes kun je genieten van een heerlijk ontbijt of lunch. Met een uitgebreid "à la carte" menu vol smakelijke opties is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van hartig of zoet, er is altijd iets lekkers te vinden bij de Zusjes. Van versgebakken croissants en knapperige "Croques" tot aan kleurrijke smoothies en verrukkelijke pancakes, de keuze is eindeloos. Kun je niet kiezen tussen ontbijt of lunch? Geen probleem, een keer in de twee weken organiseren de Zusjes ook een prachtig brunch buffet.

De gerechten bij Zusjes zijn niet alleen lekker, maar ook met zorg bereid. De ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit, waardoor elke hap een feestje is voor je smaakpapillen.

Daarnaast staat het personeel bij Zusjes bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Ze staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat je een fijne ervaring hebt tijdens je bezoek. Ook de kleine bezoekers zijn bij Brunchroom Zusjes meer dan welkom om te spelen in de speelhoek of in de splinternieuwe buitenspeeltuin !

Dus waar wacht je nog op? Ga naar Brunchroom Zusjes en laat je verwennen met een heerlijk ontbijt, lunch of zondag brunch. Het is de perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van lekker eten in een gezellige sfeer.

Het "Zusjes Ontbijt" wordt dagelijks geserveerd in de vorm van een mini buffet aan tafel. Proef iedere keer weer iets nieuws op basis van lokale seizoensproducten. 

LET OP! Het Zusjes Ontbijt en de Zondag Brunch is ENKEL op reservering!


De Zusjes Brunch - PrijslijstVolwassenen - 18.50 | Kinderen 5-12 jaar - 12.50 | Kinderen 0-4 jaar - 4.50

De Zusjes Brunch wordt geserveerd tussen 09:30 en 11:30 en is inclusief een welkomstdrankje, een warme drank naar keuze en een huisgemaakte smoothie. Deze formule is enkel op reservering.


Wij hebben ook een ''à la carte'' ontbijt. Hiervoor is reserveren gewenst maar niet verplicht.

Annulering kan tot 48 uur voor aanvang van uw reservering. Wijzigingen in het aantal personen kan tot 12 uur voor aanvang van het Zusjes Ontbijt. Bij niet of niet tijdig annuleren of niet doorgeven van het gewijzigde aantal personen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.


Brunch Zondagen

Hieronder is onze agenda van toekomstige brunches. Brunch is enkel op reservering via ons online reserveringsformulier, via mail (info@zusjes.be) of via telefoon +32 4 55 19 15 78. 


31 Maart 2024 - PAASBRUNCHZondag Brunch - Prijslijst

Volwassenen - 28.50 | Kinderen 5-12 jaar - 16.50 | Kinderen 0-4 jaar - 4.50

Het buffet is inclusief de dranken die op het buffet staan (melk, jus d'orange, appelsap, water, koffie en thee). Eventuele andere dranken kunnen à la carte bijbesteld. Op Brunchdagen wordt er geen lunch geserveerd.

Annulering kan tot 48 uur voor aanvang van uw reservering. Wijzigingen in het aantal personen kan tot 12 uur voor aanvang van de brunch. Bij niet of niet tijdig annuleren of niet doorgeven van het gewijzigde aantal personen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.


Graag uw plekje reserveren voor een van de eerstvolgende brunch zondagen? Klik op de toebehorende knop hieronder!