Brunchroom Zusjes

De gerechten bij Zusjes zijn niet alleen lekker, maar ook met zorg bereid. De ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit, waardoor elke hap een feestje is voor je smaakpapillen.

Verder staat het personeel bij Zusjes bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Ze staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat je een fijne ervaring hebt tijdens je bezoek. Ook de kleine bezoekers zijn bij Brunchroom Zusjes meer dan welkom om te spelen in de speelhoek of in de splinternieuwe buitenspeeltuin !

Dus waar wacht je nog op? Ga naar Brunchroom Zusjes en laat je verwennen met een heerlijke Zusjes Brunch of lunch. Het is de perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van lekker eten in een gezellige sfeer.


LET OP! De Zusjes Brunch en het Brunch Buffet is ENKEL op reservering!


De Zusjes Brunch - PrijslijstVolwassenen - 18.50 | Kinderen 5-12 jaar - 12.50 | Kinderen 0-4 jaar - 4.50

De Zusjes Brunch wordt geserveerd op zaterdag en zondag tussen 09:30 en 11:30. Deze formule is enkel op reservering.

Annulering kan tot 48 uur voor aanvang van uw reservering. Wijzigingen in het aantal personen kan tot 12 uur voor aanvang van het Zusjes Ontbijt. Bij niet of niet tijdig annuleren of niet doorgeven van het gewijzigde aantal personen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.


Brunch Buffet Zondagen

Hieronder is onze agenda van toekomstige brunches. Brunch is enkel op reservering via ons online reserveringsformulier, via mail (info@zusjes.be) of via telefoon +32 4 55 19 15 78. 


Moederdag Brunch 12 Mei 2024

Vaderdag Brunch 9 Juni 2024 - GEANNULEERD


Zondag Brunch - Prijslijst

Volwassenen - 28.50 | Kinderen 5-12 jaar - 16.50 | Kinderen 0-4 jaar - 4.50

Op Brunchdagen wordt er geen lunch geserveerd.

Annulering kan tot 48 uur voor aanvang van uw reservering. Wijzigingen in het aantal personen kan tot 12 uur voor aanvang van de brunch. Bij niet of niet tijdig annuleren of niet doorgeven van het gewijzigde aantal personen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.